Äkta Twilightfan?

Jag bor i Skåne, och jag har Sydsvenskan som dagstidning. I den så finns det en sida som heter Postis, och dit får ungdommar under 17 som man  skicka in sina åsikterdikter etc. Nu ett tag så har det pågått en debatt där är ett äkta Twilightfan om man blev "besatt" av Twilight efter att man som filmen. Jag tycker diskusionen är ganska intressant. Jag förstår också personerna som har åsikten att dom som började gilla Twilight efter filmen bara gillar det för att det är en grej. Det har ju blivit lite av en grej att gilla Twilight, eller hur? Men jag förstår också dom som säger att man är ett äkta fan när man än började gilla serien.

Vad tycker ni? Äkta? Fake?

Kommentarer
Postat av: J

Äh att folk ens ska hålla på, vi är ju för sjutton på "samma sida". Jag upptäckte Twilight då den kom på bio och jag är såå glad för det. Om någon skulle kalla mig för oäkta- eller fakefan skulle jag nog bara skratta. Vad spelar det för roll? Det är väl bra att "vi andra" la märke till det här genom filmen annars hade vi vandrat runt i en grå, tråkig värld. Varför kan folk som vill tjafsa inte gå på de som hatar Twilight/inte vill ge sig in i hysterin, istället för varandra?Jag tycker det är underbart att vi är så många, stroa som små - en stor familj i en egen värld! ;)

2009-05-17 @ 21:16:37
URL: http://thetwilights.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej kom och svara på veckans frågor :)

http://thefanpire.blogg.se/category/veckans-fraga.html

2009-05-17 @ 22:56:31
URL: http://thefanpires.blogg.se/
Postat av: Olivia

Läser man boken först är man äkta ett äkta fan.Miiiin åsikt.

2009-05-18 @ 16:39:03
URL: http://trelleborgolivia.blogg.se/
Postat av: Emma-Sophia

Finns det inget mer väsentligt att dividera kring? Givetvis lade många märke till Twilight först när den gick på bio, i och med att det blev mycket uppståndelse kring det, samt att filmen fick bra betyg. Samma uppståndelse finns inte kring böcker. Kolla bara på Dan Browns Da Vinci-koden, hur många hade läst den innan den kom ut på bio med Hanks i huvudrollen? Inte i närheten lika många som beundrade filmen senare. Såhär kommer det ju alltid att vara. Vissa kommer att upptäcka böckerna, men fler kommer att upptäcka filmen och därmed också boken/böckerna.

2009-05-20 @ 16:01:42
URL: http://levoton.blogg.se/
Postat av: Nelly

Jag tycker att man kan vara ett äkta fan efter man ha sett filmen, man kanske inte hade hört talas om den innan. Men i så fall tycker jag att man ska läsa alla böckera! De är egentligen bättre än filmen men älskar filmen med!! =)

2009-05-20 @ 23:37:57
Postat av: Emelie

Äsch, äkta fan eller inte. Slappna av och njut av konsten! :)

2009-05-21 @ 17:17:25
URL: http://bobhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0