Kristen, Blake, några andra...

Omslaget till Vanity Fair för några månader sen...


Robert en av de 100 vackraste personerna enligt PEOPLE

Robert Pattinson har blivit utsedd till en av de vackraste människorn i världen.

"I don't get it. It's funny, you look the same for years and no one ever mentions it. Then suddenly it's a big deal."

Emily Browning- tänkt som Bella :)

Stephenie Meyer ville ha Emily Browning, aktuell i Uninvited, som Bella Swan. Men Emily gjorde inte ens en audition.

"What actually happened is that I was asked to audition - not take the part, but to just audition - shortly after 'The Uninvited' had finished filming," the actress said. "And I'm not the type of person who can just work back-to-back. So I was just exhausted, and I was like, 'I'm sorry, but I just can't sign on to a trilogy right now.' "

Vad tycker ni, Emily som Bella vore bra?


Sötnos :)

ET har en video med RPattz babybilder :)

Lite bloggande blir det nog ändå, matchen började tydligen kl 21.00 :D

Hinner inte blogga...

Kommer inte kunna blogga idag, har en människa här, och hon är beroende av hockey, och eftersom vi inte har kanalerna som hockey matchen visas på så måste hon se den  på min data...

Menmen, lite snabba grejer hinner vi med. Michael Sheen har svarat på några av fansens frågor :)

 • He'll be in both Vancouver and Italy
 • He says he'll feel old around the young actors, but may scare them with his red eyes.
 • He's reading the books right now.
 • He's excited about going to Italy to film.
 • He met Robert Pattinson at the Oscars.

Exklusiva How To Be Bilder + videoklipp

Teen Vogue har 6 st exklusiva bilder och två klipp från Robs nya film How To Be :)
Se klippen här.

Se bilderna här.

Peter Facinelli om New Moon, varulvar och Tyaylor Lautner :)

Röda Mattan intervju med Peter Facinelli på premiären av Ghost of Gilrfriends Past i måndags. Tryck här för att se/läsa den :)


Cameron Bright får redan uppmärksamhet


Cameron Bright, Alec, för redan en massa uppmärksamhet för rollen. The Vancouver sun har intervjuat honom.

Bright, who hadn't read the books, says it was easy finding a Twilight fan to help him research his role.

"I said, 'I'm going to play Alec. Do you know him? Yeah? Sweeeet! Thanks, ya did the job for me.'

While he hasn't worked with Fanning, he met her at the Critic's Choice Awards in Los Angeles two years ago.

"She didn't know who I was, so when I introduce myself and go, 'Hey, do you remember me?' she'll probably say no," he says, adding he should get to know her quickly on the Vancouver set. "In our first scene I get to kiss her on the cheek."


Läs hela här.


Channing Tatum som Riley?

Går just nu rykten om att Channing Tatum ska spela Riley i Eclipse. Ni vet den nyfödda vampyren som gillar Victoria. Tatum har tidigare haft huvudrollen i bland annat Step Up, som Melissa Rosenberg skrev manus till :)


Meet the Cast- the wolfpack

Reezchannel har en uppföljar till sina Volturiprofiler förra veckan. Denna gången med the pack :)

Chaske Spencer

Chaske Spencer as Sam Uley

Where you've seen him: In the TV movie Dreamkeeper and briefly in the mini-series Into the West.

In New Moon: Spencer is playing Sam, the first of the new-generation wolves and leader of the pack. He used to date Leah, then imprinted and got engaged to Emily Young. Responsible and strong, he's the perfect Alpha.

Verdict: He looks tough enough to play the part, and at least has some acting experience. Whether he'll be better than Solomon Trimble, we'll let the fans decide.

Läs resten här.


Detta är riktigt kul :)

Kolla Kellans min xD

Vet du varför jag vill bo i Norge?


FanFiction :)

En tjej som heter Sophie har skickat en fanfiction till mig. Har läst den och den är jättebra :) Den heter Brinnande Hjärta och hon hade Twilight som insirationskälla.

Brinnande hjärta

  

"Det var en brännande smärta, som om mitt blod stod i lågor. Vad var det som hände med mig? Hur länge hade jag legat och krampat i smärtor? Jag kunde inte komma ihåg någonting, jag visste knappt vad jag själv hette. Allt min kropp var fokuserad på var smärtan. Den var så stark att det kändes som om jag skulle brinna upp vilken sekund som helst. Smärtan steg i huvudet och jag gav ifrån mig ett skrik jag inte kunde hejda. Varför hade jag så himla ont? Det var frustrerande att inte minnas hur den hemska smärtan hade börjat. Faktum var att jag inte kunde komma ihåg någonting. Hur gammal var jag? Vad hette mina föräldrar? Hade jag några över huvud taget? Det enda jag kunde minnas var att jag hette Lucie, eller hette jag verkligen så? En till brännande smärta i huvudet och jag krampade mer än någonsin. Vad var det för något som hände med mig? "Hur länge har hon krampat nu?" hörde jag någon fråga någonstans i bakgrunden. Jag kände igen rösten, men kunde inte koppla vem det var. Jag var i alla fall inte ensam, tänkte jag. Det var någon som vakade över mig. "I en dag ungefär, kramperna borde börja avta snart." svarade en annan röst jag kände igen. Den var lugn och behaglig. Lugnet i rösten hade tyvärr ingen inverkan på mig. Det brände i hela kroppen - det kändes som om jag stod i brand. "Släck den... snälla släck elden - den bränner mig." kved jag mellan kramperna. Någon la en kall hand på min och viskade i mitt öra. "Ta det bara lugnt, jag är här. Elden försvinner snart." Den välbekanta, underbara rösten lugnade mig lite. Jag blev frustrerad att jag inte kunde koppla vem det var som pratade med mig.  Jag blundade ännu hårdare när elden inom mig spred sig upp mot mitt bröst. Varför dog jag aldrig? Kan verkligen en människokropp ta emot såhär mycket smärta? Ett till skrik kom upp i min strupe och ut genom munnen innan jag hann hejda det. Hela mitt hjärta stod nu i brand. Det gjorde ondare än någonsin innan. Hjärtat började slå allt långsammare, fortfarande brinnande. Nu dör jag snart, tänkte jag. Men hjärtat fortsatte att slå - väldigt långsamt, men det slog fortfarande. Hur länge hade jag legat här nu? Det var helt tyst runt om mig, det ända som hördes var mina klagande grymtanden av smärtan. Jag försökte öppna ögonen, men det smärtade alldeles för mycket, så jag lät dem vara stängda. Jag skrek till igen när hjärtat nästan gjorde en volt av kraftansträngning i bröstet på mig. Smärtan försvann plötsligt och hjärtat la sig som en kall sten i bröstet. "Hennes hjärta har slutat slå nu." där var den lugna rösten igen. Men hur kunde jag höra honom om mitt hjärta hade slutat slå? Dog man inte om hjärtat stannade? "Det är inte långt kvar nu, kramperna slutade för 14 timmar sedan." Jag hade haft fullt upp med att koncentrera mig på smärtan i mitt brinnande hjärta att jag inte hade märkt att jag hade slutat krampa. Men hade mitt hjärta brunnit i 14 timmar? Och jag var inte död? Jag måste snart ha legat med smärtan i 3 dygn.

 Jag hade kommit på att det inte gjorde lika ont om jag höll andan. Men jag blev plötsligt rädd när jag märkte att jag måste ha hållit andan i mer än 20 minuter. Man kan väll inte hålla andan så länge? Jag började hyperventilera, men det gjorde smärtan bara värre, så jag lugnade ner mina andetag så mycket jag kunde. Jag låg länge och försökte kontrollera min andning. Det gjorde inte alls lika ont längre. Hade jag kanske dött nu? Mitt hjärta slog tydligen inte längre, jag kände mig väldigt kall - förutom mitt blod som brann - och jag kunde hålla andan hur länge som helst. Men om jag var död, hur kunde jag då känna smärtan - som visserligen hade avtagit väldigt mycket - i min kropp?

 Jag hörde mumlande röster i bakgrunden. Jag kunde inte riktigt höra vad de sa, det enda jag kunde höra var, att det bara var någon timme kvar på mitt lidande. Då var jag kanske inte död trots allt. Jag öppnade försiktigt ögonen, jag såg allting väldigt dimmigt, men jag kunde urskilja 4 gestalter stå nedanför sängen jag låg i. Jag kände igen allihop men kunde inte placera dem. Min blick föll på en av gestalterna. En kille i 18 års åldern. Han var smal, men ändå muskulös. Han hade kolsvart lite lockigt hår och likblek hud. Jag kände igen honom. Om mitt hjärta fortfarande hade slagit hade det tagit ett extra språng. Plötsligt tog smärtan tag i mig igen och jag skrek till - alla de 4 suddiga, bleka gestalterna vände snabbt sina huvuden mot mig. Det gjorde så ont att jag var tvungen att blunda igen. Mitt blod - som för några sekunder sedan hade brunnit - stannade helt plötsligt upp och frös till is. Jag öppnade försiktigt ögonen, smärtan hade försvunnit helt. När jag hade fått upp ögonen - jag såg klart och tydligt - såg jag de 4 otroligt vackra gestalterna och kom ihåg allting. Jag hette Lucie Stone, mina föräldrar hade dött i en bilolycka för något år sedan och jag hade flyttat till en hemsk fosterfamilj. Jag hade träffat den svarthårige Oliver i skolan. Jag hade kommit på hans hemlighet och vi blev kära. Jag hade bestämt mig för att bli som honom. Jag gick stumt fram till en spegel. Min hud var kritvit och jag var otroligt vacker med mitt svallande blonda hår... det enda som störde mig var de glödande röda ögonen. Oliver kom fram till mig och kysste mig på min stenhårda kind med sina lika stenhårda läppar. Jag kollade på Olivers familj - hans pappa, hans mamma och hans två systrar - den ena systern satt i ett hörn av rummet, det var därför jag inte hade sett henne innan. Nu kollade jag inte bara på Olivers familj - utan på min egen familj. Jag var precis som de - jag hade ovanligt blek hud, mitt hjärta slog inte, jag var stenhård och iskall och jag var otroligt vacker. Enda skillnaden var att mina ögon lyste rött, medan deras ögon var lysande gröna - de jagade bara djur-. Den största likheten mellan oss var, törsten - törsten efter blod. Jag var precis som min familj... En vampyr."

Om du har en FanFiction som du vill att jag ska publicera så skicka den till cullens.blogg@live.se :)


Mmm..


Hittade denna på newmoonmovie.org. Haha, historien passar faktiskt bra in på Killen och OstBurgaren xD


Do You Know Me klipp

Se det här. Skitkul. Rachelle är en skitbra skådespelare :) 

Kristen och Nikki i kändis dokumentär...

Nikki Reeds brorsa jobbar tydligen på en dokumentär om kändisar, och både Nikki och Kristen ska medverka :)

By now, anybody with a pulse and a bookshelf knows that the "Twilight" movie was a big hit, and that sequels "New Moon," "Eclipse" and most likely "Breaking Dawn" will be following it in the years to come. But even the biggest Twilighters might not be aware of one additional, secret "Twilight" flick that could be coming to a theater near you, courtesy of a few of the film's stars.

"My brother goes to UCLA, and he's making a documentary right now called ‘The Glorification of Celebrities'," revealed Nikki Reed when we spoke with her a little while ago, explaining a small film that will feature herself, Kristen Stewart and other young stars commenting on the newfound power and pressure bestowed on them practically overnight. "'Twilight' will play a role in it, but it is just about [exploring]: What is the definition of being a celebrity now?

Walk up to any supermarket checkout these days and you'll be inundated with tabloid headlines screaming about what RPattz is up to, who Nikki is dating, or what outrageous quote KStew supposedly let slip. But as they've gone from relative unknowns to magazine-selling celebs, Reed's brother Nathan has been chronicling the rise of the "Twilight" phenomenon with his camera.

"I think fans with be able to see this," she said of the flick, which the Reeds expect to graduate beyond the little-seen world of student films. "I am trying to be as involved as I possibly can. I think ‘Twilight' was a wonderful thing for him to use [in the film], because it escalated quite quickly. It went from being this little tiny book series that none of the actors really knew anything about to this explosion that happened somewhere around the summer [of 2008]; I started walking outside and people started yelling ‘Rosalie!'"

"My brother has been following that," she explained. "And it's great because I know Kristen [Stewart] and he gets to speak with her. And he has a reason to travel with me now."

A fortunate side-effect from the experience, Reed explained, was that it has brought the two siblings closer together. "We realize now, as we get older, that he really didn't understand me and I didn't understand him," she explained. "I moved out when I was fourteen, and it's a long story - but he is doing wonderful things with his life."

"He has been interviewing a lot of fans as well," she said of "Glorification," which will focus not only on "Twilight" stars, but also on what fame does to other overnight sensations in Hollywood. "There is a Nikki Reed's Mafia group [that will be in the doc] - and if you guys are watching, thanks. Because they show up everywhere with signs."

Is there an audience out there for Nikki's brother's film? Would you guys pay money to see "The Glorification of Celebrities" in theaters and/or buy a DVD? Something tells me you would!

Alla som vill se den räcker upp en hand :)


Hahaha, OMG!

Fan vad jag skrattar åt dessa bilderna xDMichael Angarano Kristen Stewart 


Se resten av dom på lainey-gossip.com

Alec poster

Alec Cameron Bright New MoonSnygg :)


Msn om Talena :)

Msn (sena som vanligt) har en post om Taylor och Selena :)

Selena Gomez har setts på dejt med Taylor Lautner
Selena Gomez har setts på dejt med Taylor Lautner

Om man får tro ryktet så har vi fått ett nytt kändispar att bekanta oss med. Enligt E! online dejtar "Twilight"-stjärnan Taylor Lautner, 17, Disney-stjärnan Selena Gomez, 16.

"Twilight"-uppföljaren "New moon" spelas för närvarande in i Vancouver och hela ensemblen, med Taylor i spetsen, är på plats i den kanadensiska staden. Praktiskt nog så spelar även Selena in sin kommande film "Ramona and Beezus" i samma stad.  

Och enligt ryktet har alltså Taylor och Selena funnit varandra under vistelsen i Vancouver. Ögonvittnen berättar för E! att de båda tonårsstjärnorna var på dejt på ett mysigt kafé i helgen. Ett par dagar tidigare sågs de avnjuta en italiensk middag på restaurangen Old spaghetti factory.  

Taylor har tidigare dejtat Sarah Hicks. Selena har varit ihop med Nick Jonas.


Svar :)

Svar till Anna.

Jag skulle tycka det va kul att publicera din novell :) Skicka den till cullens.blogg@live.se, så kommer den upp här :) Om du har en blogg och vill bli länkad i samband med publiceringen så skicka länken til bloggen också :)


Om någon annan har en novell/ fanfic dom vill få publicerade så säg till,, så gör jag det gärna :)

Cam och Dominique shoppar med bebisen :)

Twilight baby Gigandet

 
Cam Gigandet och hans flickvän Dominique Geisendorff var och shoppade på Fred Segal Santa Monica, med deras dotter. Namnet har inte blivit officiellt än :)

Bellas bil x2


Bättre kvalité

Här har ni ET New Moon coverage dag 3 i mkt bättre kvalité. Enjoy!Btw: om du pausar klippet 4.17 så ser du Jacob och Bella med blött hår och blöta kläder. Det luktar klipphoppning :)

Volturi - Meet the cast

Reelzchannel.com har en artikel som beskriver medlemmarna i Volturi och skådespelarna som spelar karaktären.

Jamie Campbell Bower

Jamie Campbell Bower as Caius

Where you've seen him: As Anthony in Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street and in RocknRolla. He's also rumored to be starring in Harry Potter and the Deathly Hallows.

In New Moon: Caius is one of three Volturi leaders, alongside Aro and Marcus, and is the more stubborn of the group. He has a fear of werewolves, and isn't too keen on Bella and Edward either.

Verdict: He's quite creepy looking, which should suit Caius well. We're wondering if he's too young for the role, though he does have the required shoulder-length hair. We're not too sure about translucent onion skin, though.

Läs resten av profilerna här.


Nikki photoshoot :)

Vackra Nikki Reed!

Beautiful :D

Detta måste vara den finaste bild på ashley någonsin :)


Rachelles skor

Personen/personerna som äger laineygossip.com har tydligen fått många mejl med frågan var ifrån Rachelle Lefevres ballerinaskor kommer ifrån... Svar; från Steve Madden
   Denna skon är det. finns här, om någon skulle vilja köpa den. Den kostar 129.95 dollar. Tryck på på skorna om du vill se dom i större format.

Edi Gathegi: I'm not his girlfreind xD

Intervju med Edi Gathegi :)

Do You Know Me

Rachelle LeFevres nya film Do You Know Me kommer stt visas på TV den 17 maj. Någon som läst Saknad? För jag tycker det låter lite som den, speciellt med mjölkpaketet.
Do You Know Me handlar om Ellie Carter som ser en bild på ett mjölk paket som liknar henne själv. och ju mer hon får reda på desto närmare döden kommer hon..

Rachelle LeFevre Lifetime Movie Do You Know Me

Bild från Newmoonmovie.org

UPDATE: Den kommer visas på LMN (lifetime movie network) kl 20.00 på 17 maj :)

ET Online: New Moon covergae Dag 3

Varning för asdålig kvalité xD När det officiella klippet släpps på deras hemsida ska jag ladda upp det, lovar :)
Ehh...

Alltså, om man nu hatar Twilight så mkt, varför lägger man ner tid på att göra tröjor, bilder etc??


Finns sjukt mkt sånna här grejer... Lite synd tkr jag!

"Summer's Blood" trailer

Trailern för Summer's Blood med Ashley Greene har släppst. Jag vill verkligen se denna filmen, den verkar helt sjuk xD
KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!
Tryck på bilden för att se fler stills från trailern.

Ser ni vem det är?Alexander Desplat ersätter Carter Burwell

Ingen Carter Burwell musik i New Moon. Alexander Desplat kommer ta över, och skriva "the original score" till New Moon. Hoppas bara att dom inte skriver ett nytt Bella's Lullaby..
Desplat har tidigare gjort musik till The Golden Compass (Som Chris Weitz regisserade) och The Queen (med MIcheal Sheen som ska spela Aro)


Nytt "how to be" klipp

 
Haha, älskar när han skrattar xD

ET Online: New Moon coverage Dag 2!

Mardrömmen låter nice :D

Ny photoshoot med Ash :)

Ashley har gjort en ny photoshoot för Wendy Glez, en amerikansk underklädesdesigner, och hon är vackar, som alltid!
Har hon någonson blivit dålig på ett foto??? Checka resten av bilderna på lion_lamb.

Charlies polisbilGå in på Twilight-gossip.com för att se bilder :)

Inspelning hemma hos Bella ikväll :)

Crazies=Twilightfans, bara så alla  vet xD

The structure is nothing but a shell meant for exterior shots, but it requires around-the-clock security to keep rabid fans from doing damage to it.

It has a chimney made of flimsy styrofoam, after all.

Imported trees and rearranged telephone poles help make things look authentic, too.

Filming at the site will begin tonight (Friday), the Now has learned. City-issued signs warn of road closures starting April 24.

"I don't like going to the film sets when they're shooting," [one woman from Burnaby visiting the house] said, "because there are too many crazies hiding in the trees and everywhere."

When filming starts in South Surrey, huge black screens will serve to block views of the action

Och för ett par dagar sen syntes tydligen en vit/grå varg på inspelningen :)


Fanmade Posters

Hittade dessa på Newmoonmovie.org. Sjukt fint!
Edi och Kellan i Sidney

Egi Gathegi och Kellan Lutz är för tillfället i Sidey, Australien, lagom till Twilight släpps på DVD där. (bara 4 dar kvar till den släpps i sverige) Är det bara jag som tror dom är rätt trötta på att resa runt och snacka om Twilight, speciellt nu när Kellan redan är klar med New Moon? Dom ser ut att ha kul iallafall :)


LDS Church tar bort Twilight

Destert Book ägs av Church of Jesus Christ of Latter-day Saints har nu tagit bort alla bcker i Twilight serien från hyllorna. Ingen klar anledning ges, och Stephs andra bok The Host går fortf att köpa.
(Bara jag som längtar till The Host på svenska? Och The Soul och The Seeker på engelska?)


Selena <3 Taylor

Det går just nu rykten om att Taylor Lautner och Disneystjärnan Selena Gomez skulle dejta :) Seden Laineygossip.com postade en artikel som sa att Taylor och Selena varit på middag 3 gånger tillsammans och att han hälsat på henne under inspelningen av en av hennes filmer.

Selena Gomez :)

UPDATE: Posh24 har också postat en artikel om det, och man kan också rösta om man tycker dom passar ihop eller inte :) Gör det här.


Bekfräktat: Eclipse regissör

Summit Entertainment har bekfäftat att Davis Slade kommer regissera den trejde filmen i Twilightserien, Eclipse. (The Twilight Saga: Eclipse) Perosnen som bekräftade var Erik Feig, som är Summits "president of pruduktion. Vet inte vad det är, men skulle kunna gissa på ansvarig utgivare :)

Feig said, "Stephenie Meyer's ECLIPSE is a muscular, rich, vivid book and we at Summit looked long and hard for a director who could do it justice. We believe we have found that talent in David Slade, a director who has been able to create complex, visually arresting worlds. We cannot wait to see the ECLIPSE he brings to life and brings to the fans eagerly awaiting its arrival in summer of 2010."

Google translate översättning: Feig sade: "Stephenie Meyer's ECLIPSE är en muskulös, rik, levande bok, och vi på toppmötet tittade länge och hårt för en regissör som kan göra det rättvisa. Vi anser att vi har funnit att talang i David Slade, en chef som har kunnat skapa komplexa, visuellt stoppfasen världar. Vi kan inte vänta för att se ECLIPSE han leder till liv och ger fansen otåligt väntar på sin ankomst till sommaren 2010. "

Denna coola människa ska göra Eclipse. Tror det blir bra, han verkar ha en personlighet, och det tror jag är viktigt :)

Om ni vill titta på nått han tidigare gjort så checka in 30 days of nights :)

För sött :)

Kolla detta, Johnny Depps dotter, Lily Rose läser New Moon :) Tydligen gillar även 10- åringar Twilight!

Emily Rose Johnny Depp New Moon Reading

Ingen kombo blogg

Eftersom ungefär hälften av alla som kommenterade inte ville ha en kombinerad Harry Potter/ Twilight blogg, så blir det inte det.. Men ni får iallafall stå ut med den nyaste traiern för halvblodsprinsen, eftersom jag tycker den är sjukt bra!


Haha, älskar gubben med kaffekopp 1.07 :)

Kellan Lutz i ny film

Kellan Lutz kommer medverka i en "remake" av klassikern A Nightmare On Elm Street."Not surprisingly, two actors from popular franchises are joining the horror flick: "Twilight's" Kellan Lutz and "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" Thomas Dekker.

According to The Hollywood Reporter, Lutz would play a "popular high school jock" and Dekker is on board as an "alpha male" attempting to get back together with his girlfriend."

Gamla trailern...

Kombinerad Harry Potter/Twilight blogg :)

Har tänkt på detta ett tag...
Hur många av er hade gillat om jag gjorde detta till en kombinerad Harry Potter/Twilight blogg? Många av Twilight fansen var/ är ju HP fans också. Och filmen kommer ju ut om ett par månader.
Lämna en kommentar om vad ni tycker, så får vi se :)


Även om ni tycker det är en dålig idé så kommentera!

Jaha...

Ett ord: OFTA!

Peter Facinelli är "The Coolest Dad ON The Planet"

Peters barn tycker han var den coolaste pappan på planeten redan innan Twilight, kolla bara här ;D

Emma (Watson) om Rob :)

Tydligen så förutsåg Emma Watson, Hermione Granger i Harry Potter filmerna, att Rob skulle bli nått stort ;)


"Nevertheless, Watson said she was thrilled to see her hunky "Goblet of Fire" and "Order of the Phoenix" co-star graduate to become one of Hollywood's most promising young leading men since, well, Daniel Radcliffe. "Obviously, I know Rob," she explained. "I'm just gob-smacked by the level of excitement and hype around ‘Twilight.' I'm very happy for Rob that it's been so successful."

And although RPattz likes to play up his shock and confusion over all those shrieking, Sharpie-waving fans, Emma insisted that she knew all along that he'd someday become like the Beatles all rolled into one. "Of course I did; he is incredibly handsome!" she grinned. "He is a very, very handsome man, so I'm not too surprised."


Men hon har inte sett filmen :) Läs resten här.


Video av födelsedagskläderna :)


Inte så kul iallafall...

Tänk er att ett film team kom till din skola och uppförde sig som om dom ägde stället. Så har det varit på David Thompson Secondery school i Vancouver i två dagar. New Moon filmteamet var tydligen inte särskillt trevliga... En av eleverna där skrev ett brev till The Vancouver Sun, och dom postade det på sin hemsida.New Moon filming sucked the lifeblood out of school
The Twilight fans who wish scenes from New Moon had been filmed at their school should think twice. I know I speak for other students at David Thompson secondary school in east Vancouver as well when I say we are so glad the New Moon crew has gone.

It seemed pretty cool at first, but when you mix in the hottest celebrities with a horrible film crew, the school turns into chaos. Closing the cafeteria for two days, taking over the foyer and forcing students to make detours and stop dead in our tracks during our break and lunch because they were filming a big-shot movie was not cool.

If they had wanted us to be quiet, perhaps they should've thought that through before taking over our school for two days. The crew acting like our school was theirs didn't help either.

I'm also sure many staff and students did not appreciate outside stalker fans coming into the school trying to get a glimpse of Spunk Ransom either. Famous people are humans, too; they'd appreciate privacy just like you would.

Ashley Chow

Vancouver

© Copyright (c) The Vancouver SunJaha, vad säger man om det??

UPDATE:
Det var tydligen inte bara på skolan man uppförde sig så...

"Last week the production tried to keep me back by claiming that they owned Burnaby Park while shooting there," said Rik Fedyck, one of Vancouver's most successful paparazzi. "They said their permit gave them the whole park," he laughs, "I checked their permit with City Hall and it was only for the parking lot in the public park."


Twitter Update

Micheal Sheen som ska spela Aro, har updaterat sin Twitter med:

200904191007.jpg

Yeah!
Sååå, någon som ska dit? xD

Kellan Lutz klar med New Moon

Nu är även Kellan Lutz klar med New Moon. Det är snabba ryck här.


Taylor + Taylor, haha!

Checka detta :) Blondinen är ju rent efter xD

Haha, Taylor och Taylor Lautner xD


Jackson förklarar

Tydligen har en massa fans oroat sig över Bella olycka på sin födelsedag, och Jaspers reaktion över den. Det hela började redan efter premiären av Twilight, där man ser Jasper dansa runt elden, med Bella blöder skitmkt. Så dom undrade hur Jasper kunde stå emot så mkt blod då, men senare bli så till sig  av ett skärsår orsakat av ett papper.


Rathbone förklarar; "It's all in the old saying, 'Location, location, location.' Once you realize the immense animalistic impulses a vampire has, you realize... every little thing is more intense.

"The smell from a vampire-burning bonfire, the adrenaline from the kill, and the exhaustion from the chase, basically, in terms of scent, the difference is between a dance studio filled with smells (of) burning and violence, as opposed to the Cullen Family living room, which is filled with the smell of birthday cake.

"There is no inconsistency, don't worry."

Har faktiskt inte tänkt på det innan...

Edi vill med till Italien

Edi Gathegi, våran Laurent, vill följa med till Italien trots at inga av hans scener filmas där.Edi Gathegi really wants to go to Italy with Ashley Greene and Kristen Stewart.

The New Moon actor thinks it would be so cool to tag along even though none of his scenes are set there.

Edi told Collider.com: "I should go to Italy."

Edi was asked if he had a particular New Moon scene that he was looking forward to shooting.

He replied: "Yeah. My scene in the meadow, it's like my meadow. It's like my character is no longer conflicted about where his badness lies."

Edi can't believe that he will be promoting New Moon in just a few months time.

He found the Twilight promotional tour really strange: "(It was) insane. The power of Twilight. Everything we did, if we stood up they screamed, if we showed our stomachs they screamed."


The Cullen house

Checka det nya Cullenhuset. Gillade det andra bättre, mkt coolare xD


Bilderna är från Twilight-gossip.com

Ashleys mamma gillar Jackson xD

Ashley Greene säger i en ny intervju att hon och Jackson Ratbone gillar varandra, men att dom inte har tid att dejta. Och Ashleys mamma ska tydligen ha sagt ‘You should date him'.

"Greene's role in the film may also have found her love -- with her on-screen husband, of all people.

The chemistry between Greene and on-screen partner Jasper Hale (played by best-friend Jackson Rathbone) has lead to rumours the two are dating.

Though Greene is adamant they are not, she admits the only thing keeping them apart is their hectic schedules.

"He and I both don't have time to date, but we do have amazing chemistry," she says.

"We both have such big crushes on each other and it clearly shows. We got along instantly and the day we met, he was teaching me how to swing dance.

"He (Rathbone) does everything. He sings, he dances, and he's so sweet. Even my mum has a crush on him and tells me, 'You should date him'. So, who knows, maybe when we both stop running around the world."
läs hela artikeln här.

Christian Serrato klar med New Moon

Christian Serrato, Angela Weber, har filmat klart New Moon :)

"Chris Weitz was great! I can't believe that I have been so fortunate to have worked with such talented people in such a short time. Stephenie, Catherine, Chris and more. I am so grateful! This time around I felt more comfortable letting the team know that when I was dressed as Angela, I and Angela would prefer to be dressed animal cruelty free and they obliged. They were awesome! I'm so thankful that they went out of there way to find items that did not have animal products in them. It was touching."

Detta skriver hon på sin Myspace blogg.
Jaspers hår :)

Jasper har en ny hårstil!

Jasper Cullen Outfit (Jackson Rathbone)Vad tycker ni? Bättre? Det tycker iallafall jag :)

översta bilden från http://www.vancityallie.com/. Tryck på den för att se lite av vad Carlisle, Edward, Jasper och Alice kommer ha på sig när dom firar Bellas födelsedag.
Kristen Stewart har på sig en morgonrock, men jag tror inte att Bella firar födelsedag i den xD

Update: hittade några filmer på när Peter Facinelli, Nikki Reed och Kristen Stewart går ut ur bilen med smink och hår fixat, för att krama personerna som tagit bilden på jasper där upp :)Ashley och Robert säger hej!

Fanmade poster

på Laurent :)

New Moon Poster Laurent 

Detta stylas Edwards hår med!

Instyle har postat en artikel om hur Twilight stjärnorna fixar sitt hår innan dom kliver ut på inspelningen :)
Bland annat får man reda på vilka produkter som Edwards hår fixas med, och lite om Nikkis förvandling till Rosalie.

Styling Robert Pattinson's Hair

As far as products go, Valdes kept it simple for Pattinson's hair: she used Bumble & Bumble Surf Spray and Black & White pomade, which Pattinson actually suggested, as it's what he uses.

Black & White Genuine Pluko Hair Dressing Pomade Ultra White Blend 200mlKostar 3.99 pund

Kostar 19.99 dollar.


Köpa och ge till pojkvännen NU, hahah :)

Läs hela artikeln här.

Tatuering?

I videon från ET Online kan man ser man klart och tydligt att Taylor Lautner har har ett svart märke på armen. Är Jacob tatuerad? Inte i boken iallafall :)

Pausa vid 0.13 så syns det :)

Billie Joe Armstorng

Billie Joe Armstrong "goes nuts for" Robert Pattinson, säger han i en intervju.


Who would you want to play Christian and Gloria if this were given a big screen adaptation

The girl that played in ‘Juno' [Ellen Page] - I think she could be Gloria. The song ‘East Jesus Nowhere' - I got the title from ‘Juno.' There was that one part where the mother goes, "Why are you driving out in East Jesus Nowhere to go hang out with that couple." And it was like, "Oh my god, I've heard of Bumf- Egypt, but East Jesus Nowhere? That's amazing."
And Christian, I'm gonna say maybe that kid in ‘Twilight' [Robert Pattinson]. He's a good actor. There's still more to come with that kid.
Läs hela här.

Nya filmer från inspelningen :)

Bellas hus

Taylor Lautner tränar... :D

Kolla in bilder på laineygossip.com

Cam har blivit pappa :)

Cam Gigandet, som spelar James, har blivit pappa till en liten flicka.  Han och flickvännen Dominique Geisendorff har inte sagt vad hon ska heta än...


Kristen Stewart, Chaske Spencer och Bronson Pelletier i Vancouver

Laineygossip.com har nya bilder från New Moon inspelningen, denna gången med Chaske (Sam) Bronson (kommer inte ihåg xD) och Kristen :)

"Kristen Stewart ran into to John Corbett yesterday. He's in town with Bo Derek and their dogs, is working on a new project. Not sure what and don't care. Aidan was never my dude. Ew.
Back to Kristen - looks gorgeous after a full day on set. She and Taylor Lautner and Robert Pattinson were shooting on a road by the woods yesterday, a scene where Taylor transforms into a wolf at the end. Or something.
Also attached - two other wolves: Chaske Spencer and Bronson Pelletier who is Canadian and SO cute.
As for what the Twilight kids were up to this weekend: on Friday several of them went out for dinner - cast and crew - in Yaletown including Kristen, Nikki, Jackson, and Robert. Kristen paid. There's actually more to this story (about her paying) but these twi-hards, they confuse me. First they say leave them alone. Then they ask for more details. The emails will show me the way.Then on Saturday morning, Robert and Nikki were spotted exiting his hotel together, met up right away with a friend, and all three grabbed a cab. RP and Nikki then had lunch with two others again in Yaletown that afternoon and were later joined by Taylor Lautner. That night, RP and Kristen hooked up with some production folks from the movie at a pub for a casual production meeting over in Gastown. RP and Kristen left separately and he was seen later on with Nikki and some other non-famous friends. "

Checka bilderna här :)

Left to Cast?

Twilight examier har skrivit en artikel om vilka roller som inte blivit offentliga än (snyft)

Vi har Marcus, Alec och Seth och Leah Clearwater. Sen några småroller som t. ex Mrs Cleawater och Ben.
Läs artikeln här.

The Meadow

Detta är då kanske stället där dom ska spela in The Meadow scenerna i New Moon :)

OM BD filmen

Fick ju frågan i frågestunden om BD skulle bli film (inte bestämmt) och nu har det kommit en artikel om grejer som skulle kunna ställa till svårigheter...  (skriver av samma person som skrev artikeln om Edward skulle fria till Bella)

*SPOILER*So where does that leave us? Unfortunately, fans, in limbo. With the imminent and inevitable success of The Twilight Saga: New Moon and The Twilight Saga: Eclipse, the demand-side will certainly not be an issue. Rumor had it that the issue was with the character Renesmee and the impossibility of casting a baby with a full set of teeth who continues to grow at rapid and inexplicable speed, talks (when she actually speaks) like a mature adult of wisened years, and who can do spectacular things physically (such as, for instance, jump eight feet in the air to catch a snowflake).

I am reminded of a particular series of wildly successful and well-done films which remains amidst the heat of speculation as to whether it will be completed - The Lord of the Rings series (with Elijah Wood and crew). The Hobbit, which was the first book in J.R.R. Tolkien's literary series, was never made, and fans of the series continue to plead for it. So far, their prayers have remained unanswered, despite the heavy demand, unbelievable success of the films, and, most likely, the willingness of the cast.


In the case of Breaking Dawn, though, there are quite a few distinctions to be had. In The Lord of the Ring series, there was an ending with The Return of the King, but with The Twilight Saga: Eclipse, there will not be a tangible sense of completeness to the series without Breaking Dawn's production. Also, Breaking Dawn presents, for some, some of Bella's most shining moments as a strong character, and, quite simply, it is as important a part of the story of Edward and Bella as the very first kiss in Twilight.


So, how could the barriers to Breaking Dawn's production be overcome? Simple: CGI. We already discussed the fact that gifted-CGI-user director Chris Weitz is employing its use for New Moon, and we've seen it bring to life some of our favorite literary characters in other series (think Gollum in The Lord of the Rings or Dobby in Harry Potter and the Chamber of Secrets). Renesmee is, quite simply, not out of reach for our wonderful age of cinematography. Concerns that a CGI-enhanced Renesmee would be inadequate are speculative, really, and I have optimism in the possibilities that the United States' entertainment industry holds.


As for concerns that it would be too long, I am quite positive that I speak for all Twilight series fans when I say that we would be thrilled to sit in an epic-length depiction of this film, just to see it unfold on-screen. Perhaps, I am wrong, but I doubt it. To see characters like Irina, Tanya, and Brie come to life; to see Jacob's inner-strife as he witnesses Bella endure sheer torment, and to have to endure and persist as a labor of love; to see the wedding, the dress, Isle Esme (oh my). To see it all, I dare say, the fans would happily remain seated for three hours or so. Perhaps the studio could even break the film in half, if necessary. In any case, bring Breaking Dawn on, I say.


Läs resten här.

Stackars Kellan!

Kellan blir jagad av en bananpaparazzi! Och hur dumma frågor får man ställa? "How long have you and bananaman..?"


Rösta på Twilight x8

Snart dagt för MTV Movie Awards, och Twilight har blivit nominerad i inte mindre än 8 kategorier.

 • Best Movie: Twilight
 • Best Female Performance: Kristen Stewart
 • Best Male Performance: Robert Pattinson
 • Breakthrough Female Performance: Kristen Stewart (Dakota Fanning is also nominated for Push)
 • Breakthrough Male Performance: Both Robert Pattinson and Taylor Lautner are nominated
 • Best Villain: Cam Gigandent
 • Best Kiss: Robert Pattinson and Kristen Stewart
 • Best Fight: Robert Pattinson and Cam Gigandet

 • Det är lite komiskt faktiskt :)  Rösta här.


  Svaren :)

  Fick inte så många frågor, men här är svaren på frågorna jag fick :)

  Är Bella vegetarian? *Spioler* (Breaking Dawn)
  Svar: (Linnea var snäll nog att svara på den redan i kommentarfältet)  Nej, Bella är inte vegetarian, som människa, men som vampyr följer hon resten av the Cullens diet :)

  När ska nästa film komma ut?
  Svar: Den 20 november är det världspremiär, och vi i Sverige kommer kunna se den då. I vissa länder, t. ex Australien har den premiär den 19 november på grund av tidzonen :)

  Hur gör du för att få kategorerna till vänster i stället för höger?
  Svar: Ermh, jag vet inte riktigt, för det har varit så hela tiden, men

  Kommer Breaking Dawn bli film?
  Svar: Har också hört olíka, och Stephenie Meyer har sagt att hon inte vill ha den som film om dom inte klarar att göra Renesmee trovärdig, men på acting411.blogspot.com står det såhär:  "The production company has acquired the rights (optioned property) from Stephenie Meyer to film and distribute Breaking Dawn, the fourth novel in her series. However Breaking Dawn will not begin production until mid 2010" Låter som dom plarerar en

  Modet i Twilight :)

  Boxwish.com har en kort artikel om modet i Twilight, och hur dom ska förbättra det i New Moon.

  "These grumbles from fans and cast alike suggest there is room for improvement, but the massive popularity for the Twilight fashions suggest that any changes might risk jeopardising what has already been achieved. Perhaps anything worn by the attractive cast would look good enough to spark trends and now that the franchise is getting Hollywood's attention, New Moon could have top fashion designers clamouring to get their clothes featured in it."

  Läs hela artikeln här.

  Längst ner på sidan har dom också länkar till ställen där ,man kan köpa kläder som ser ut precis som i Twilight :)

  Vem e det?

  Hittade denna bilden på lion_lamb. Rob är skitsnygg, men vem är tjejen? Nån som vet?  Snygg som vanligt..

  .. eller inte! Kolla in bilden på Jamie Campbell Bower, som ska spela Caius Volturi, när han provar peruker för sin roll :)  Även hans senaste Twitter post tycker jag var värd att skriva: My lines do not scan. My words do not rhyme. I've overrun the meter, dramatically, Not for the first time. Am I a poem? I am, if I say I am.

  Haha, OMG!

  Hittar inga ord...

  Visst, den är dåligt gjord, och man ser att det är olika ljussättning på huvudet och kroppen, men den är ändå asrolig!

  Hjälp till!

  Det svenska bandet Not Without Grace försöker få med sin låt Hide away på New Moon Soundtracket! För att Summit Entertainment ska lägga märke till deras band har dom en namninsamling som du kan skriva på här.  Hide Away
  My eyes are so blue I can't see you
  As you're closing the door once again
  With seasons you came And swept me away
  But you turned into fall into rain
  You left me behind As you took me away
  Now I'm stuck here alone with my thoughts
  These words seem so cold
  I can't hide away
  The pain that you gave me when you walked away
  And you left me with days that you gave
  Can't hide away
  As it echoes from places you've been
  Can't hide away
  The silence inside Is stained by your voice
  When you told me that you had no choice
  The sadness within Makes me angry and numb
  I can still feel the taste of your tongue
  And you left me with days that you gave
  Can't hide away
  As it echoes from places you've been
  Can't hide away
  Since you left me my thoughts been with you
  Can't hide away
  Unable to find what I used to be like
  Can't run away

  Fatta vad coolt om ett svenskt band skulle komma med! Så glöm för allt i världen inte att skriva på!

  Och glöm inte Twilightsweden.se:s  namninsamling för att få skådespelarna till Sverige :) Skriv på den här. Sprid gärna båda petionerna till era vänner, familj, kollegor etc för att så många ska signera som möjligt :)

  Källa: Twilightsweden.se

  Rösta på Rob och Kristen :)

  Både Robert och Kristen har blivit nominerade till PopSugar Celebrity 100 :) Tryck här för att rösta.

  Rob vill ha Tokio Hotel i NM soundracket

  Japp, i en intervju med American Magazine sa Rob att han tyckte det tyska bandet Tokio Hotel vore ett bra val för New Moon soundtracket.

  What do you think of the Twilight soundtrack?
  Robert: Sountrack for the film I very good, Paramore are very talented ...

  Who would you like to like the soundtrack to the next?
  Robert: I like the band Tokio Hotel, have a good sound and lyrics, which are appropriate to the film.

  A certain song?
  Robert: One song I like and reminds me of the film, Rescue Me!

  Passar ganska bra, tkr jag...


  Bekräftad: ARO!!!!!

  Skådespelaren Michael Sheen har blivit bekräftad som Aro. Det skriver dailymail.co.uk. och enligt dom kommer har få 5 miljoner PUND för att spela Volturi ledaren Aro.
  Chris Wietz har också bekräftat: "Michael's role is so important because he's the head of all vampires,' he said. ‘Aro is, on the surface, a very gracious and friendly vampire, but beneath that he is a tremendous threat."
  Han har tidigare varit med i Oscarvinnaren The Queen (spelade Tony Blair xD) och han har spelat varulvsledaren Lucian i Underworld :D     
  Läs hela artikeln här.

  Så, då har vi Aro, Caius och Jane bekräftade. Så vem kommer spela Marcus?

  Twilight Scene It

  På twilightersanonymous.com kan man läsa att ett Twilight spel har gjorts. Spelet kommer släppas den 30 oktober i år, och kosta 30.99 dollar.

  "Twilight Scene It Game Description:

  · Clips from the first movie!

  · Content from New Moon!

  • Watch the movies, test your knowledge!

  This game features clips, questions and puzzlers from the highly successful Twilight franchise and includes content from New Moon! From the Twilight-themed puzzles to the customized mini-games and bonus activities, Scene It? Twilight Edition will immerse players in the Twilight saga and is sure to resonate with fans of all ages. Game includes game DVD, 4x collectible metal tokens, 150x trivia cards, 30 fate cards, 1x 6-sided die, 1x 8-sided die, and instruction sheet."

  Man kan förhandsboka den här.


  Kommer Edward säga "Will you marry me" i New Moon

  Examiner.com har en artikel med rubriken "since Robert Pattinson didn't say "I Love You" in Twilight, will he say "Will you marry me" in New Moon?"
  Väldigt fin rubrik xD


  "Back in 2008, when director Chris Weitz was signed onto the project in Catherine Hardwicke's stead, he said, "I will devote myself to making the very best and most faithful version of New Moon that can be brought to the screen."

  With the holes in the plot development that Twilight may have left in its wake, it is a wonder how Weitz will be able to bring the impromptu proposal to The Twilight Saga: New Moon.

  What do you think? How can Chris Weitz couple these two inconsistencies in The Twilight Saga: New Moon, with Edward proposing to Bella even though they never said "I love you" in Twilight?"

  Läs hela artikeln här.


  Frågestund :)

  Har inte haft frågestund innan, men dom senaste två veckorna har jag ökat med ca 220 läsare, då jag tänkte att det är dags :)
  Posta frågan i en kommentar så svarar jag imorgon eller på måndag. Så fråga på!!


  Svar :)

  Svar till Olli: Tryck på share, och sen copy. Gå in på kodmallar och klistra in över det som ser ut så här:
           <div class="nav">
                <div class="navheader">Sök i bloggen</div>

  Då får du den på samma ställe som jag. Men du kan ju sätta den någon annanstans... Akta bara så att du inte förstör hela kodmallen (SKYLDIG) för då måste man "nollställa" och göra om allt du någonsin satt in där.
  Hoppas du fattar :)

  Har lagt till en ny kategori som heter svar. Så alla frågor ni ställer hamnar där.

  Fler inspelningsbilder

  Laineygossip.com har postat ännu fler bilder från inspelningen :)

  Tryck här för att se fler bilder :)

  Spana in Peter Facinelli ikväll :)

  Ikväll kl 21.00 på 6:an visan Hollow man 2 med Peter Facinelli. Peter spelar Dr: Frank Turner. Ska ni se den?


  Artiklar...

  Myparkmag.co.uk uppdaterar väldigt ofta med nyheter om Twilight, New Moon, etc. Här har ni länkarna till artiklarna som postats dom senaste dagarna :)

  Taylor Lautner hatar sin peruk
  Ashley Greene vill träffa Julia Roberts
  Robert Pattinson och Kristen Stewart fick bli "räddade" från en boksignering
  Roligt för Taylor Lautner och Kristen Stewart
  Robert Pattinson gillar spagetti

  Dom har även en massa bilder på skådespelarna och från inspelningen i sitt galleri :)


  Ashley...


  Gianna?

  Det går rykten om att Justin Wachsberg ska spela Gianna i New Moon. Gianna är sekreteraren hos Volturi och beskrivs såhär: " Hon var lång, med mörk hy och gröna ögon. Hon skulle ha varit vacker i vilket sällskap som helst, men inte här. För hon var lika mänsklig som jag. Jag begrep inte vad denna männsikokvina gjorde här - helt avslappnad, trots att hon var omgiven av vampyrer.

  Så, vad tycker ni. Passar hon som Gianna?

  Demi Lovato: Oh God. No, thank you!

  Taylor Launter  och Demi Lovato såg ju tillsammans på Nickelodien Kids Choose Awards, och när hon fick frågan om hon skulle kunna tänka sig att dejta Taylor svarade hon så här:

  "Hold please, oh God. No, thank you! He is not for me," Demi tells TWIST exclusively. "He seems more like a heartthrob type. I am more of a musician girl. He would have to rough up a little bit for me to date him!"

  "TWIST reported earlier today about Demi Lovato's recent Twitter update, telling fans about the song she just finished, calling out one "orange, egotistical, young Hollywood actor, who thinks he's the new heartthrob in town..." Who could it be? Our guess is Twilight breakout star Taylor Lautner!"

  LIte senare på sin Twitter skriver hon: "Taylor Lautner is not Orange. It's not him. Most of you probably don't even know him."

  Okeeeej..?
  Dom har ju för helvete samma hudfärg... Nej, just det, det var ju inte han.. ;)


  Bilder från Vancouver!!

  Laineygossip.com har postat skitfina bilder från inspelningen :) Checka Robs linser ;)     
  Tryck på bilderna för att få dom större :)
  Se fler bilder här :)

  Och besöksrekord igår: 309 pers :D

  Svar :)

  Svar till Galning:
  Japp, har filmen i mobilen. Filmen fanns på youtube ett par dagar, innan den togs bort av copyright skäl. Jag och en kompis hade turen att upptäcka det. Sen gjorde hon nån grej (är helt oteknisk så jag fattar intexD) på zamzar.com och sen hade hon filmen på sin mobil, och skickade den till mig :)
  Någon kanske har lagt upp filmen igen, jag vet inte, men om du fattar hur zamzar funkar så ska du också kunna fixa det.
  Vet inte om man kan få över den om den är nedladdad..


  UPDATE: Hittat filmen på youtube! Hela filmen!  http://www.youtube.com/watch?v=loagXa8DHH8&feature=channel

  UPDATE 2: Min syrra fick förklara hur zamzar funkar, here you go :)
  Tryck på downlaod videos.
  step 1: sätter du in länken till klippet.
  step 2 väljer du format, tydligen olika från mobil till mobil?
  step 3: skriv din mejladress.
  step 4: tryck på convert

  Efter en stund får du ett mejl och då på nått sätt ska man få över filen till mobil... :)

  Älskar du Edward Cullen?

  Inte?? Då kanske du vill köpa denna tröjan...

  I Hate Edward Cullen by FunShirtShop

  Beställ den här..
  Skaffa ett liv, människor :)

  För att se en annan bild som kanske är, jag vet inte, inte rolig iallafall, tryck här. Vill inte lägga upp den på bloggen, eftersom det är en gravsten, och det tycker jag är lite respektlöst...


  Klipp från Jackson CM avsnitt

  Jacksons avsnitt av Criminal Minds sändes ju igår, så här är lite klipp :) Fast det är rätt så dålig kvalité...


  Stephenies Meyers Husband :)

  HIttade en bild på hennes man, hehe :D

  Personen i mitten då xD


  Tävling..

  ..hos Twilightlovers.blogg.se.
   Jag är med, och man skulle typ skriva ett inlägg på sin egen blogg om det :) Priset är hemlige än så länge.


  Grattis Kristen Stewart

  Idag fyller Kristen Stewart, som spelar Bella Swan, 19 år :)


  Vi får se hur hon kommer att fira sin födelsdeg, men om det blir ett party så lovar jag er bilder :D

  Hottest guys in Hollywood :)

  Robert, Taylor och Kellan är alla med på Seveteen Magazine's lista över "hottest guys in Hollywood. Rob nr 3, Kellan nr 10 och Taylor nr 17 :)

  Klicka för stor bild
  Klicka för stor bild
  Klicka för stor bild

  Robs Dossier photoshoot

  Check it out :)


  200904081617.jpg

  BEKRÄFTAD: Emily

  Tinsel Korey har bekräftat att hon ska spela Emily, via sin MySpace sida :)

  "She starts off 2009 landing the role of Emily Young in the Twilight Sequel "New Moon"; and is very excited to be working with such a talented cast and brilliant director. "


  Sorry..

  Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men jag håller på att jobba med en ny header... :)

  Men bara en sak:
  Vad tycker ni om denna bilden?
  Min åsikt: ta det lungt med mjölet nästa gång du bakar, Edward ;)

  Kristen anlädner till New Moon Set :)

  Hittade den på Twilightsweden.se :)

  Tips om du inte vill bli hörselskadad; SÄNK VOLYMEN!

  Klä dig som Bella :)

  Vill du ha jackan som Bella hade på sig i Twilight? Bara lugn, haha :) Den finns på fredflare.com och kostar 64 dollar, plus frakt, som säkert är en förmögenhet...

  Men men, tryck här får att titta närmare :)

  Btw: är det bara jag som vill veta vem Aro och Marcus kommer spelas av?

  SM i Vancouver!!!

  The Vancouver Sun rapporterar att Stephenie Meyer, författaren till TheTwilight Saga, nu är i Vancouver. Närmare bestämt FORKS HIGH SCHOOL!
  Stephenie var ju väldigt involverad i Twilight, och kommer säkert hjälpa Chris och dom andra :)
  Många fans var också där, i hopp om att få se en glimt av Rob, Kris eller Taylor.

  "He's so hot," Sian said of Lautner


  Läs hela artikeln här.

  UPDATE: Skolan heter (på riktikt) David Thompson secondary school

  Icke tillåtet!

  Posh24.se har just nu en omröstning om man tycker Rob är skitsnygg eller skitful. Skitful leder just nu med 51% av rösterna. Detta måste vi göra något åt, tryck här för att rösta :)

  UPDATE: Skitsnygg har nu gått om och leder med 51 %

  Fanmade New Moon poster


  Sjukt fin, tycker jag :)
  Jag har INTE gjort den :)

  Jackson Rathbone intervju :)

  "Jackson Rathbone, star of Twilight and The Twilight Saga: New Moon is a man who wears many hats. The talented star, who plays Jasper (Whitlock) Hale in the Twilight series films is an actor, a musician, and, it appears, a comedian of sorts."

  "we all just love playing music . . . the fame and notoriety helps us afford this endorphin addiction. We all are just plain excited people actually love our music . . . ‘cause we love playing it."


  Läs hela del 1 här, och hela del 2 här :)

  Jacksons CM avsnitt på tisdag :)

  Enligt ET ONline så kommer avsnittet av Criminal Minds som Jackson Rathbone är med i att visas på onsdag, den 8 april, på CBS. Jacksons karaktär heter Adam.
  Hela handlingen är att en massa folk blir mördade på ett hotel där "Adam" har jobbat över vårlovet, typ :)


  Helvete!

  Hade då bestämt mig för att flytta upp min bloggbeskrivning högst upp, och ta bort profillänken helt och hållet. Jag gör nått konstigt, som jag inte vet hur man fixar, och blir tvungen att återställa hela kodmallen :( jag lyckade sen på upp texten och ta bort länken, men då försvann det där blåa strecket som va där innan... Vill ha tillbaka det, och att bloggbeskrivningen ska va innanför.
  Så om bloggen ser sjukt konstig ut någon gång under dagen så är det för att jag håller på med grejer jag inte fattar :(


  Älska denna bilden <3

  Lungt den finaste Twilight relaterade bilden som jag någonsin sett. Dn är så j*vla cool. Tar fram personligheterna så bra :) Jasper och Esme blev mina favoriter :)

  Sen har vi några andra tecknade bilder som jag gillar:

  AnimeTwilight.jpg Anime Twilight image by H_Q1995
  Jag äger INTE dessa bilder!

  Little Ashes klipp

  MTV har två klipp från Roberts nya film Little Ashes :)

  Nya Rob pics!

  Tillägnade Olivia, hahaha :)

  Enligt Pink in this new blog så har dessa bilderna tagits för Dossier Magazine. Men jag kollade runt lite där, och jag hittade inget om RPattz... Dom har kanske inte orkat uppdatera :(

  Forks High School

  Twilight-gossip.com har filmat typ väggarna på vad man tror är platsen där Forks High School kommer vara :)  New Moon snack med the Cast :)

  Check this OUT!
   

  UPDATE: Kolla in intervjuarens Twitter här :)

  Miley Curys är inget fan av Rob

  I en ny intervju med Miley Curys (Hannah Montana) för Teen Vogue så säger hon: "I'm not a huge Rob Pattinson fan. Girls aren't really in love with Rob; they're in love with Edward."

  Är det så? Rob stalkers tror att don stalkar Edward? Peronserna som ber honom bita dem tror dom står framför Edward? För isåfall: Sök hjälp!

  Jessica, Mike, Eric och Angela nu i Vancouver :)

  Anna Kendrick (jessica) Micheal Welch (Mike) Christian Serrato (Angela) och Justin Chon (erik) har nu anlänt till Vancouver :)


  Tryck på bilden för att se fler :)

  Fler kan nu kolla på Twilight hemma :)

  Kort nyhet: Idag släpptes Twilight på DVD i Storbrittanien :)  EDIT: Man kan köpa den på CDon.com, där kostar den 169 kr och släpps den 29 april
  På discshop.se, samma pris och datum :)

  Om Twilight var gjord får sjukt länge sen...

  .. så hade skådespelarna kanske sett ut så här. Nej, men jag hade väldigt tråkigt så jag gjorde detta collage av ganska gamla skådepelare som jag tycker har utseendet för att spela en karaktär i Twilight- om den hade filmats för typ 60 år sen :)
  (Tänk er Bella och Edward ganska mkt yngre)  So here we go: Rosalie- Bette Davis, Alice- Audrey Hepbrun, Esme- Greta Garbo, Carlisle- Errol Flynn, Jasper- Anthony Quayle, Emmett- Johnny Weissmuller, Bella- Barbara Stanwyck, Edward- Mongomery Cliff

  Jag blev minst nöjd med Jasper, hittade ingetligen ingen skådespelare jag tyckte hade passat som honom, men Rosalie och Alice blev skitbra :)

  The Twilight Saga: New Moon

  Rotten Tomatoes har en artikel om New Moon och hela Twilight fenomenet :) Läs den här.

  "Like Stewart, Rob Pattinson has ridden the Twilight frenzy into the limelight --whether he likes it or not. (Need evidence? Google "Spunk Ransom.") Expect to see more subdued vampirism from Edward and the rest of the Cullens this time around, whose stage-thick makeup jobs and ridiculous vampire hisses gave Twilight's detractors much glee. Pattinson's job, too, will be challenging -- he's got to maintain heartthrob status and keep fans faithfully hoping for a Bella-Edward reunion while being largely absent from the film. Weitz will likely use Pattinson in Bella's hallucinations during Edward's absence, so the chemistry between the two leads will have to be incredibly strong...else Edward fans jump ship to Team Jacob."


  Var det bara jag som provade att googla Spunk Ransom ett par sekunder efter att jag läste det?

  #1 på iTunes


  Twilight soundtracket ligger etta på iTunes, igen :)

  MovieMistakes

  En lite rolig hemsida är moviemistakes.com där dom har radat upp en del mistag som fins i bland annat Twilight.

  "In the scene in Charlie's kitchen when Bella and Charlie are briefly discussing Rene and Phil, Bella kind of chuckles and mumbles and then leaves the kitchen. Charlie then says, "Alright." however his mouth never moves."

  Läs fler här.  Man kan få det översatt till svenska, men det är en direktöversättning, från google translate, så meningarna blir ganska konstiga :(

  Tips

  Ny Twilightblogg, thefanpire.blogg.se, besök gärna :)


  Lyssna på Twilight

  Hela ljudboken av Twilight finns på youtube :D Rösten är ganska störig, men ändå...

  Inget bloggande i helgen :(

  Det blir inget bloggande i helgen, ska resa bort... 


  Whitney Port intervjun!

  Skrev ju igår att Whitney Port har sagt att hon tycker twilight är en dålig film, osv.. Hittade en video av den intervjun...


  Dakota Something..

  Vet inte riktigt vad ajg ska skriva, men någon har typ skrivit en artikel som helt och hållet går ut på att kritisera Dakota Fanning..

  "This past February you starred in "Push," which was scary in that it showed what an "X-Men" movie might look like without Wolverine. And that same weekend you starred in the dark children's movie "Coraline," which was kind of like a horror movie, right? At least the parents of the 10 year-old girls at the screening I attended were screaming on their way out of the theater. And need I bring up the Southern Gothic drama "Hounddog," which was definitely someone's idea of a horror movie?"

  Läs resten här...


  Och komikern Dane Cook har skrivit på sin Twitter att han har fått en roll i New Moon. En roll som vampyr..

  Damn excited 2 share a secret! I'm going 2 b in the new Twilight film! It's a huge role.Im thrilled 2 b playing vampire! Cool news ain't it?

  Lite senare uppdaterade han med: i said the same thing when they offered it to me tonight over dinner! The producers put vampire teeth on my salad and asked me to join!

  Låt oss inte glömma dagens datum: 1:a april! Som gjort för att lura en massa stackars twilightfans!

  Ny Kristen Stewart intervju

  USA Today har en intervju med Kristen Stewart om hennes nya film Advrntureland. Men hon pratar också om hur kändisskapet påverkar henne :)
  Another thing that makes her stop in mid-sentence: teenage girls. A group enters the restaurant, and Stewart abruptly shuts up until they pass. She apologizes, a little embarrassed, and whispers: "If those type of girls saw me talking about Twilight, you don't understand. If I said ‘Jacob' too loud, they'd be like -" She makes her eyes wide and sticks her hands out like claws.

  "More than three girls of that certain age - run away," she says, laughing as the threat settles in a distant part of the patio. "Girls are scary. Large groups of girls scare the (crap) out of me."

  She says Pattinson gets it worse. "They covet him. I think half of them are so jealous that they hate me," she jokes.

  It doesn't help that many Twilight-ers want her and Pattinson to be a real-life couple. She's actually dating Michael Angarano, 21, whom she co-starred with in the 2004 drama Speak.

  "It doesn't make my relationship harder. It's not like, ‘Maybe I should be with (Pattinson) to make them happy and it'll make me more popular!' " Stewart laughs, adding that her real boyfriend "is totally not a threatened guy. But, dude, it sucks."


  Läs resten här.

  Whitney Port: TWILIGHT is a BAD MOVIE!

  "I haven't read the books, but I saw the movie... I thought the movie was really bad. I love whatever his name is ... Robert. I think he's so good-looking and handsome," Whitney gushed.

  Om Kristen: "She's OK. She seems so serious, like she's so one-dimensional," says Whitney. "I think [StewTWAT and Pattinson] have good chemistry ... I just didn't think the acting was so good."

  Kul för henne då!

  Källa: (kanske inte världens mest pålitliga, men men..) Perezhilton.com

  Rob och Nikki tillsammans?

  På laineygossip.com går detta att läsa:

  "My sources tell me exclusively that at the end of the evening, or early morning depending how you see it, the four of them left the event, hugged before parting ways (a weird 4-way group hug), Kristen and Michael hopped in a cab, and Nikki and Rob walked further up the block... arms wrapped around each other on their way home.

  She stayed with him overnight, was supposed to be back in LA on Monday....

  But never showed.

  Perhaps she couldn't get up, or perhaps she couldn't leave? Cute, right?

  She makes him cute. It's his best quality, being attracted to Nikki Reed. Robert Pattinson has good taste."


  Tycker vi ska t det med en nypa salt, men dom skkulle vara söta tillsammans! Och tänk så många tånårstjejer som skulle hata Nikki om det är så... ;)

  Besöksrekord igår igen: 275 människor besökte min blogg :)

  RSS 2.0