Sydsvenskans recension av Eclipse

I slutet på ”Eclipse”, i en av filmens få genuint vackra, romantiska scener, förklarar Bella (Kristen Stewart) för sin älskade vampyr Edward (Robert Pattison) att hon alltid känt sig annorlunda jämfört med kamraterna.

Utanförskapets starka attraktionskraft i vampyrgenren får sin bekräftelse.

Kristen Stewarts viktigaste uppgift i Twilightsagan är att gestalta det ”onormala”, det vill säga utanförskapet, inom ramen för det normala och vardagliga. Hon blir allt mer övertygande i rollen även om det aldrig handlar om något djuplodande skådespeleri. Läs mer här!


Alla filmer i Twilight- serien har fått relativt dåliga recensioner i ettablerade tidingar. Varför? Filmerna riktar sig till tonåringar, mellan 13- 17, främst. Såklart att en man i 40- årsåldern inte tycker att den är bra. MEn sanningen är (tkr jag) att filmerna är bra. Dom har något som tilltalar tonåringar. Och nej, det är inte Taylor Lautners magmuskler. Let's face it! Ingen betalar 100 spänn för att se hans 6- pack i 2 timmar.
Jag tycker att bok- och filmresencenter ska representera den grupp som boken/filmen riktar sig till. Att låta en 40- årig man resencera Eclipse är som att låta en 15- åring resencera August Strindbergs Röda Rummet.
Jag vet att resencenterna ska vara öppna och så, men det är deras personliga åsikt som speglas i resencionerna.Kommentarer
Postat av: Po

Fast man kan inte säga att de innehåller så mycket substans ärligt talat... Om det hade varit en motsvarande film för män hade den varit lika dålig:For_Guys.aspx" rel="nofollow">http://www.garagetv.be/video-galerij/pat3112/TwilightFor_Guys.aspx

2010-07-13 @ 15:46:21
URL: http://www.mermuskler.se/magmuskler
Postat av: Po

Alla filmer som kommit ut är bra, fast dem tog bort så mycket i ettan. :'c Böckerna är bättre.<3

2011-01-06 @ 19:13:46
URL: http://ofeliaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0